Is Dit Herkenbaar Voor Jou?

Je voelt je onzeker over je gewicht

Je wilt wel gezond eten maar weet niet hoe je moet beginnen  

Je kleding zit strakker dan voorheen 

Je wilt je graag zeker voelen, ook in badkleding 

Je vindt dat je weinig tijd hebt

Je hebt regelmatig gelegenheden waarbij gegeten wordt

Je bent al een keer kilo’s kwijt geraakt maar het lukt niet om ze eraf te houden

Je weet niet precies wat wel en niet gezond is

Je energielevel is laag   

Twijfel niet langer en onderneem actie. Het is tijd om jouw leefstijl te verbeteren zodat je weer kunt stralen en genieten. Een gezond voedingspatroon is net zo makkelijk als een ongezond voedingspatroon! 

Hier Kan Ik Jou Mee Helpen

Afvallen

Zou je graag wat kilo's kwijt willen raken, dat kan! Op een eenvoudige manier kan ik jou hierbij helpen. Geen streng dieet, belachelijk weinig eten en flauwe gevoelens maar simpelweg gezond en regelmatig eten.

Fitter worden

Voel je je futloos, kan je wel wat meer energie gebruiken maar hoef je niet perse af te vallen? Dan ben je bij mij op het juiste adres! Met het juiste voedingspatroon geef jij jouw lijf weer een boost en voel je je op korte termijn weer een stuk krachtiger.

Verantwoord genieten

Het is niet de bedoeling dat je alles aan de kant schuift om maar van die overtollige kilo's af te komen. Samen zorgen wij voor de juiste balans. Het creëren van een gezond voedingspatroon met daarin ook nog de mogelijkheid om afentoe te zondigen. Feestjes, etentjes, bedrijfsuitjes etc. horen er tenslotte gewoon bij.

Omgaan met gezonde voeding

Naast dat ik jou ga helpen met het behalen van jouw doelen, ga ik je leren hoe je straks zelf met je behaalde resultaten om kan gaan om ze te behouden.

BLIJ

”Nothing feels beter than a goal achieved.”

Jij kunt net als ik, JOUW DOELEN BEHALEN.

Dit Ga Jij Doen

Voldoende bewegen

Je voeding bijhouden in de FOOD-app

Dit Ga Ik Doen

Een persoonlijk plan voor jou opstellen

Je wekelijks voorzien van feedback op je voeding 

Je leren gezond te eten 

Bereikbaar voor jou zijn voor vragen en opmerkingen

 

Dit Gaan Wij Doen

Een kennismakingsgesprek voeren

Twee vervolggesprekken voeren

Een eind evaluatiegesprek voeren

”Er Wordt Daadwerkelijk Geluisterd Naar Jouw Wensen En Gekeken Naar Wat Jij Wil, Hierin Is Het Belang Van Jouw Leven Belangrijk En Dat Werkt Goed.”

8.3/10
Alex Aarts
Deelnemer

Een Extraatje Tijdens De Begeleiding

Voedingsmiddelen variatielijst

Deze lijst geeft een groot scala aan voedingsmiddelen weer. Met deze lijst zie je in één oog opslag welke voedingsmiddel je waarvoor kunt vervangen, bijvoorbeeld wanneer je een keer geen trek hebt in kip.

Beweegadviezen

Wat kan er niet ontbreken in een gezond voedingspatroon? Juist.. Bewegen! Samen gaan wij kijken naar jouw huidige beweegpatroon en geef ik je adviezen voor de komende zes weken.

Slaapadviezen

Slaap is van grote invloed op jouw leven. Het bepaalt hoe je je voelt en kan verantwoordelijk zijn voor de acties die je daarop neemt. Daarom ga ik je adviezen geven zodat slaap jouw doelen niet buiten hand bereikt houdt.

Ben Jij Er Klaar Voor Om Samen Aan De Slag Te Gaan?

Jouw Voordelen

  • Je wordt weer zelfverzekerder
  • De kans op ziekten wordt verkleind
  • Je krijgt meer energie
  • Je krijgt de touwtjes terug in handen
  • Je krijgt inzicht in gezonde voedingsmiddelen
  • Je zult stralen, ook in badkleding
Laura

”Mijn Doel Was Om 5 Kilo Af Te Vallen, Zonder Jojo Effect.”

Ik wilde afvallen zonder jojo effect, dat is helemaal gelukt dankzij de 6 weekse begeleiding van HealthyByLaura. Laura adviseerde mij om anders en wat meer te gaan eten dan dat ik deed. Daar moest ik mij wel even aan overgeven want hoe zou zich dat vorm gaan geven? Dankzij de rust, het geduld en goede uitleg over het plan ging ik er met vol goede moed tegen aan. Ondanks dat ik geadviseerd werd meer te gaan eten vlogen de kilo’s eraf en hoefde ik geen honger te lijden. We zijn nu een paar weken verder en ik ben nog steeds op mijn gewenste gewicht. Ik zeg, missie geslaagd!

8/10
Shireen
Shireen Kramer
Deelneemster