Ben je nog niet helemaal zeker van je zaak op het gebied van gewicht verliezen, of je dit nu zelf moet gaan doen of hier hulp bij gaat vragen. Er komt veel op je af, want hoe pak je het aan als je het zelf gaat doen? Stel je wel reële doelen op? Ga je op een crash dieet, of probeer je het met alleen de aanpassingen van de ongezonde voedingsmiddelen naar de gezonde voedingsmiddelen? Er is veel om over na te denken. Het kan zijn dat je niet direct een begeleidingspakket wilt kopen, maar eerst eenmalig wilt ervaren hoe het is om voedingsadvies te ontvangen en hiermee aan de slag te gaan.  

Dit Biedt Het Eenmalig Voedingsplan

Zes persoonlijke dagmenu’s voor zes weken 

Voedingsmiddelen variatielijst 

Beweegadviezen 

Eigen verantwoordelijkheid

De start naar het behalen van jouw gewenste resultaten

Eenmalig voedingsplan

”you don’t have to eat less, you just have to eat right!”

Dagmenu's

Je krijgt zes dagmenu's die je gedurende de week, zes weken lang met elkaar kan afwisselen. Zo zie je precies wat voor jou is voorgeschreven om te eten, zodat jij je doelen kan behalen. Na zes weken is het belangrijk om weer anderen voedingsmiddelen tot je te nemen om aan alle essentiële voedingsstoffen te komen.

Voedingsmiddelen variatielijst

Deze lijst geeft een groot scala aan voedingsmiddelen weer. Met deze lijst zie je in één oog opslag welke voedingsmiddel je waarvoor kunt vervangen, bijvoorbeeld wanneer je een keer geen trek hebt in kip.

Eenmalig Voedingsplan

60,-/eenmalig