Wil het maar niet lukken om af te vallen, spieren op te bouwen of om je überhaupt fitter te gaan voelen?

Wat je ook doet, het lijkt niet te werken. Je bent van het ene dieet naar het andere gegaan en/of je hebt je trainingsschema’s al vaker omgegooid maar desondanks lijken jouw gewenste resultaten maar niet dichterbij te komen. Wat werkt er nu demotiverender dan dat? Geef de moed niet op want het Intensive Weight Loss Program biedt nog een kans voor jou!

Boterham

Het kan dus ook anders, stel je voor dat… 

  • De acties die je gaat ondernemen, ook echt gaan werken
  • Je zichtbaar en voelbaar dichterbij je doelen komt
  • Je een dieet hebt gevolgd die niet bij je past en nu aan de slag gaat om er een lifestyle van te maken
  • De lifestyle die jij gaat ontwikkelen voor blijvend resultaat zorgt
  • Jij je over 3 maanden zelfverzekerder, krachtiger en fitter voelt

3 maanden lang knallen met het Intensive Weight Loss Program!

Periode: 1 oktober a.s. t/m 31 december 2019
Plek voor 5 kandidaten

Voeding

Met mijn hulp en instructies ga je aan de slag met een online platform waarin jij je dagelijkse voeding kan invoeren. Vanuit huis kan ik met je mee kijken en zal je op woensdag voorzien van feedback.

Reminders

Iedere zondag ontvang je een reminder om een weekevaluatie in te vullen en jezelf te wegen.

Gedrag

Deze drie maanden zijn gericht op bewustwording en het ontwikkelingen van een gezonde leefstijl met de focus op voeding.

Online

Kom je niet uit de buurt van Santpoort? Geen probleem! Het programma hoeft niet face-to-face te verlopen. Wij zullen dan contact hebben via diverse online programma’s. Kom je wel uit de buurt en heb je behoefte aan face-to-face begeleiding? Dan zullen naast de online contact momenten de wekelijkse evaluatiegesprekken fysiek plaats vinden.

Blijf up-to-date

Je wordt maandelijks op de hoogte gehouden van de nieuwste trends omtrent voeding, je krijgt tips, weetjes en een nieuw gezond recept.

Webinars

Je krijgt toegang tot de leden-pagina van HealthyByLaura om webinars te volgen.

Over HealthyByLaura

Ben jij toe aan een lifestyle change, het roer om te gooien en vol gas te gaan voor een nieuw avontuur? Ik help jou hierbij graag. Dit doe ik door jouw huidige voedingspatroon zoveel mogelijk te behouden en waar nodig aan te passen. Wat er aangepast dient te worden doen wij in goed overleg en samen kijken wij naar wat er het beste past bij jouw levensstijl. Deze aanpassingen kunnen doorslaggevend zijn bij het behalen van resultaten.

Dus wat levert het Intensive Weight Loss Program jou op?

Kennis

Kracht

Blijvend resultaat

Het Intensive Weight Loss Program wordt geïntroduceerd en daarom tijdelijk voor 900,- aangeboden. Er kunnen zich maximaal 4 trials inschrijven voor de periode van oktober t/m december tegen dit tarief. Mis deze kans niet en vraag nu jouw gratis kennismakingsgesprek aan.

3 maanden

1800,- 

900,-

JE BESPAART NU 50%

HealthyByLaura Zorgt Ervoor Dat Jij Je Kan Focussen Op Wat Écht Belangrijk Is, Jouw Gezondheid.

Geen Resultaat Is Geld Terug!

Tijdens het Intensive Program streef ik ernaar om op een duurzame manier jou een passende leefstijl aan te leren die je na drie maanden zelfstandig voort kan zetten. Heb jij aan alle voorwaarden voldaan maar is er geen resultaat? Dan krijg je het volledige bedrag van het IP terug. 

Voorwaarden

Tijdens het Intensive Weight Loss Program heb je dagelijks jouw voeding geregistreerd in de app
Je hebt iedere week je meetgegevens doorgegeven
Je bent wekelijks fysiek of online aanwezig geweest
Je hebt alle webinars gevolgd
Garantie

Een Stok Achter De Deur!

Laura heeft mij geholpen bij het bewust worden van mijn huidige voedingspatroon. Tijdens dit proces kon ik altijd bij Laura terecht met vragen, heeft zij zich in mij verplaatst en mij goede tips gegeven. Na de coaching kon ik ook nog eens gedag zeggen tegen 7,5 overtollige kilo’s. 
 
“HealthyByLaura zou ik zeker aan anderen aanraden omdat er veel meer mensen die net als ik, gewend zijn bepaalde dingen te eten en op een bepaalde manier. Met relatief kleine aanpassingen bereik je al resultaat.”
 
G. Slingerland

“Je kan altijd bij jou terecht met vragen ,maakt niet uit via welke manier of wanneer. Je bent een stok achter de deur die je op dat moment nodig hebt.Je geeft duidelijke uitleg over voeding. Ik was er erg blij mee.”

 
Y. Kaan – van Leuven

Zo Komen Jouw Weken Eruit Te Zien Tijdens Het Intensive Weight Loss Program 

Maandag
Iedere maandag zal er fysiek of online een evaluatiegesprek plaats vinden van ca. 30 minuten

Dinsdag
Je houdt je voeding bij in de FOOD-app en vult de dagevaluatie in. Indien er vragen/opmerkingen zijn zal ik beschikbaar zijn om deze via het daarvoor bestemde platform te beantwoorden.

Woensdag
Op woensdag zal ik jou voorzien van feedback op de door jou ingevoerde voeding en dagevaluaties via het online platform.

Donderdag
Je houdt je voeding bij in de FOOD-app en vult de dagevaluatie in. Indien er vragen/opmerkingen zijn zal ik beschikbaar zijn om deze via het daarvoor bestemde platform te beantwoorden.

Vrijdag
Op vrijdag zullen wij via Skype kort (maximaal 10 minuten) de week evalueren en de opgestuurde feedback doornemen

Zaterdag
Je houdt je voeding bij in de FOOD-app en vult de dagevaluatie in. Indien er vragen/opmerkingen zijn zal ik beschikbaar zijn om deze via het daarvoor bestemde platform te beantwoorden.

Zondag
Iedere zondag ontvang je een reminder om een weekevaluatie in te vullen en jezelf te wegen

UPDATE
In week 4, 8, 12 ontvang je op maandag de maandelijkse update.

Webinars
In week 1, 6 en 11 krijg je op maandag toegang tot een nieuwe webinar via de leden-pagina.

Benieuwd Of Het Intensive Weight Loss Program Bij Jou Past? Ik Geef Je Graag Vrijblijvend Meer Informatie

 

Perzik
Tonijn
Kipfilet