Laura Kortekaas | HealthyByLaura

Ik ben Laura Kortekaas.  Voedingscoach, FOOD-blogger & verpleegkundige. Ik heb een passie voor gezonde voeding en leer graag nieuwe dingen. Na mijn afstuderen in 2016 als verpleegkundige ben ik gaan werken in het ziekenhuis. Ik hield van deze baan maar merkte al gauw dat daar niet mijn passie lag. Ik besloot om te stoppen en mij verder te ontwikkelen op het gebied van voeding. Inmiddels ben ik gediplomeerd voedingscoach en volg ik de opleiding Voeding & Diëtetiek. Het maakt me gelukkig om gezond te leven, dit met mensen te delen en bij te kunnen dragen aan andermans gezonde levensstijl. Deze redenen hebben ervoor gezorgd dat ik in 2017 aan de slag ging met het opbouwen van mijn eigen bedrijf en website; HealthyByLaura.

Zoals je misschien al hebt gezien op de Homepage is dat het ontbijt mijn lievelingsmaaltijd van de dag is. Daarom heb ik besloten om mijn pagina te richten op gezonde ontbijt recepten. Bij mij gaat het ontbijt vaak verder dan een schaaltje magere kwark met blauwe bessen. Ik ontbijt namelijk véél liever met pannenkoeken…

In het dagelijks leven eet ik in ieder geval doordeweeks gezond en probeer ik in het weekend op te letten. Omdat de lijn niet altijd gespannen kan staan en ik simpelweg gek ben op koekjes (oreo, bokkenpootjes) en toetjes (warme apfelstrudel met flink veel slagroom, tiramisu) gun ik mijzelf ook de ruimte om hiervan te kunnen genieten. Hierdoor blijf ik doordeweeks gemotiveerd en voel ik mij goed om gezonde voeding met vier keer fitness te combineren.

HealthyByLaura is dus opgestart uit een passie voor gezonde voeding en draait op enthousiasme om deze passie met jou te delen, kennis over te brengen en te ondersteunen naar het behalen van gewenste resultaten. 

 

Liefs!